TILBUD November 2020. Book fire allergibehandlinger og få 40% rabat på den 4. behandling. Den første behandling skal være booket til november 2020 og den fjerde skal gennemføres i december 2020.

Behandling af sæsonpræget allergi bør starte noget tid, inden selve allergisæsonen går i gang. Vi anbefaler, at du får fire behandlinger med ca. ti dages mellemrum her i november og december.

Har du anden allergi end sæsonpræget allergi, kan denne behandling og tilbuddet ligeledes benyttes.

Vil du gerne reducere antallet af lommetørklæder, som du skal have i nærheden klar til brug, når det er forår og sommer?

Allergi er meget generende uanset om det er pollenallergi, fødevareallergi eller anden form for allergi. Reaktionerne kan svinge fra kløe forskellige steder til nysen, løbende næse og udslæt. For mange er foråret og sommeren et helvede og de ønsker sig hen til en kold vinterdag.

Her i klinikken behandles forskellige former for allergi med akupunktur (primært oscilliationsakupunktur). En behandling som er tilpasset til dig og dine symptomer.

Forløbet:

Du skal forvente omkring 4 behandlinger fordelt med ca. 10 dages mellemrum. Hver behandling starter med en samtale, inden behandling påbegyndes. Du skal ligge 20-40 minutter med nålene. Forventet varighed per gang 60 minutter. Forvent dog 75 minutter ved første behandling. 

Har du spørgsmål, så ring gerne til Anja på 2570 0459.

Allergibehandling kan bookes online eller ved telefonisk.