fbpx
Mors dags tilbud ansigtsmassage - Sorø Smertebehandling

Spændinger i hals, kæbe og ansigt.

Ansigtsmassage er meget velegnet til dette og er yderst behageligt. Forkæl dig selv eller din mor med en behandling.

I maj måned kan du booke en times ansigtsmassage til 405 kr. (normal pris 450 kr.). Vil du give det som gave, kan du købe et gavekort i stedet for. Kortet kan enten afhentes i klinikken eller du kan modtage det via mail. Gavekortet indeholder en unik kode, som ikke kan bruges mere end en gang.

 

Mors dag tilbud

I hele maj måned 2021 har du mulighed for at booke en times ansigtsbehandling og få 10% rabat. Prisen er 405 kr. (normalpris 450 kr.). Husk at oplyse rabatkoden “morsdag” ved booking eller bestilling af gavekort.

Behandlingen.

Behandlingen kan udføres på både mænd og kvinder. Det foregår med en mild olie og små redskaber. Behandleren – Sussie – bruger små og blide bevægelser. Behandlingen kan give lidt kortvarig varme og rødme i ansigtet og på halsen. Du vælger selv, om du vil have ro eller om du gerne vil snakke samtidig med behandlingen. Vi anbefaler, at du nyder behandlingen i fulde drag og lader kroppen slappe af imens. Samlet tager det hele en time. Du skal ikke medbringe andet end dig selv, coronapas og mundbind (med mindre du er undtaget). Hygiejnen før, under og efter behandlingen er i top. 

En enkelt behandling er en fantastisk oplevelse, men skal du have rigtig god effekt af behandlingen anbefaler vi, at du får et forløb. Har du helt konkrete gener, kan du tage en samtale med Sussie omkring et videre forløb, som er tilpasset til dig.