Klinikken

Klinikken ligger i centrum af Sorø. Vi har et praktisk venterum, hvor du har mulighed for at stille dine sko og hænge din jakke. Kommer du i god tid, er der stole og en sofa, som du kan sidde i, mens du venter. Hvis vi er i gang med at behandle, kan du tage plads på en af stolene eller sofaen. Der er adgang til toilet. Følg blot pilene på væggen eller spørg os. Vi har 2 behandlerrum, hvor du har mulighed for at tage din taske eller andre ting med ind. 

Personalet

Hos Sorø Smertebehandling møder du Anja Funder, som er vel uddannet akupunktør og foretager alle behandlinger med akupunktur eller moxa. Du kan også møde Sussie Jørgensen, som foretager massagebehandlinger med gua-sha og cupping.  

Anja Funder

 • Ejer af klinikken og akupunktør uddannet i år 2011. (RAB registreret alternativ behandler og medlem af Praktiserende Akupunktører, som stiller de højeste krav til akupunktører)
 • Anja vil være den, du skal have en dialog med omkring dit konkrete problem.
 • Anja er grundig i sin gennemgang af dine symptomer og har sit fundament i orden. 
 • Anja bygger behandlingerne på teori, mange årig praktisk erfaring samt løbende videreuddannelse. Hun har mere end 3500 timers efteruddannelse bag sig.
 • Anja er derudover uddannet Qi Gong-instruktør med dansk og kinesisk mester.
 • Anja er medlem af bestyrelsen for Praktiserende Akupunktører.
 • Anja sidder som repræsentant for paraplyorganisationen RABForum i forskningsudvalget og det internationale udvalg under SRAB (Styrelsen for Patientsikkerhed´s Råd vedr. Alternativ Behandling).
 • Forskning indenfor akupunktur er en af Anjas store interesser, og hun deltager gerne i forskningsprojekter og hun er ved at tage en kandidatgrad i forskning og praksis i orientalsk medicin. Et par gange om året tager hun til udlandet for at få den seneste viden om forskning i akupunktur.
 •  Anja ser frem til at give dig en tryg behandling i et konkret behandlingsforløb.

Sussie Jørgensen

 • Sussie er grundig i sine massagebehandlinger 
 • Sussie har god erfaring i at behandle muskelspændinger og muskelsmerter.
 • Sussie ser frem til at give dig en tryg og effektiv behandling.
 • Sussie er uddannet sygehjælper og plejer og har derfor et bredt menneskekendskab og lang erfaring indenfor sundhedsområdet.

Sussies egen historie

Med mere end 20 års erfaring med fibromyalgi og i at været meget smerteplaget, kender jeg alt til at føle afmagt i alt det, jeg har måtte sige nej til p.g.a smerter. Min vej til at være behandler startede med, at jeg fik Gua-Sha massage i forbindelse med akupunktur. Det løste så meget op i mine lår muskler, at jeg kunne gå i stedet for at kravle. Jeg blev så glad for Gua-Sha, at jeg har taget kurser i det samt cuppingmassage. Mit møde med cuppingen var en øjenåbner for, at man kan behandle alle mennesker, store, små, børn, ældre og sådan nogen som mig, der er meget sensitive og ømskindet. Cupping kan være mild og nænsom og tage fat, alt efter hvad du ønsker og har behov for. Under behandlingen sørger jeg altid for, at du har det godt. Jeg ved, hvordan det er, når en behandling gør skrigende ondt, og man går derfra helt ødelagt. Derfor gør jeg alt for, at du kommer herfra med en god oplevelse.

Med cupping og Gua-Sha kan jeg holde mig så smertefri, at jeg kan være noget for andre og ikke mindst mig selv. Jeg kan ikke fjerne sygdommen, men reducerer alle de spændinger, som jeg har i min krop og det er en skøn følelse. Og det er netop, det jeg går efter, når jeg behandler, at du går herfra med en lethed i krop og et smil på læben.

Persondataforordningen

Vi overholder selvfølgelig alle regler fra EU omkring persondata. Klinikken lever op til disse krav og du vil som vanlig blive bedt om at udfylde en samtykkeerklæring. Har du ikke allerede udfyldt en samtykkeerklæring, skal du udfylde en ny næste gang du kommer i klinikken.