Brugen af akupunktur til smertelindring ved kroniske smerter er en evidensbaseret behandlingsform, og der er stærk signifikans for effekten. Ved inddragelse af effektstørrelsen udkonkurrerer rigtig akupunktur sham-akupunktur. Er behandlingen udført af veluddannede og kompetente akupunktører viser undersøgelser, at der er meget få mindre bivirkninger.

Akupunktur er costeffektiv.

MacPherson H, Vickers A, Bland M, Torgerson D, Corbett M, Spackman E, et al. (2017): Acupuncture for chronic pain and depression in primary care: a programme research. Programme Grants Appl Res 2017;5(3)

MacPherson H, Thomas K, Walters S, Fitter M: The York acupuncture safety study: prospective survey of 34.000 treatments by traditional acupuncturists. BMJ, volume 23, 1 September 2001, pp. 486-487

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig eller vi er de rette behandlere for dig, så tøv ikke med at booke en 15 min uforpligtende samtale eller kontakt os.

Du kan finde vores oplysninger under menuen Kontakt 

The Efficacy of Acupuncture in Chemotherapy-Induced Peripheral Neuropathy: Systematic Review and Meta-Analysis.

Effekten af akupunktur på kemoterapi-induceret perifer neuropati: systematisk gennemgang og metaanalyse

Hvad er de primære resultater?
Analyserne viser, at der er en stærk signifikant reduktion af smertescoren i de grupper, som modtog akupunkturbehandling sammenlignet med kontrolgrupperne.

Læs mere her: Kemo induceret neuropati meta-analyse udgivet 2019 PA 2020