Brændende mund eller mundbrand er en ganske smertefuld og ubehagelig lidelse. Symptomerne er ofte er brændende følelse i mundhulen og/eller i tungen i følge sundhed.dk.

I klinikken har vi behandlet enkelte patienter med brændende mund/mundbrand. I nyere tid har vi behandlet to patienter med brændende fornemmelse både på tungen og i mundhulen, hvilket var til meget stor gene for den enkelte. Generne påvirkede også smagssansen og de havde ikke den store lyst til hverken at spise eller drikke. I begge tilfælde blev symptomerne lindret ganske betydeligt efter ganske få behandlinger.

I begge tilfælde har patienterne mærket en god forskel efter to behandlinger. Dog er alle forskellige, derfor skal du forvente, at der kan gå op til 4 behandlinger før du kan mærke en tydelig bedring. Hvis der ikke er sket en bedring efter 4 behandlinger, så kan vi ikke hjælpe dig her i klinikken.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere. Der er mulighed for at booke en 15 minutters gratis og uforpligtende samtale, hvis du foretrækker det.

 

Kilde: Brændende mund syndrom – Lægehåndbogen på sundhed.dk