I klinikken behandler vi flere og flere med uro i benene (Restless Leg Syndrome). De fleste oplever, at uroen er meget generende om aftenen og/eller om natten.  Hos nogle kan uroen være så generende, at det påvirker nattesøvnen og man kan have behov for at komme ud af sengen og går lidt rundt. Årsagerne er lidt forskellige, nogle lider af nervebetændelse (neuropati), nogle har fået det af uforklarlige årsager, og andre har en familiehistorik med uro i benene. Hos Sorø Smertebehandling oplever vi positive tilbagemeldinger fra patienterne allerede efter enkelte behandlinger, uanset årsagen til uroen.

Forløbet: Ved første behandling skal du afsætte en god 1,5 time, da vi skal lave en grundig gennemgang af dine symptomer og hele dig. De efterfølgende gange skal du regne med en god time. Nogle vil opleve lindring allerede efter anden behandling. Hvor lang tid den lindring varer er forskellig fra person til person, men lindringen vil vare i længere og længere tid for hver behandling. Hvor mange behandlinger du skal have er meget individuelt. Alt efter hvor slemme dine symptomer er, skal du have behandling en til to gange om ugen i de første tre uger. Dog laver vi en løbende evaluering og justerer behandlingsintervallet, hvis der er behov for det. Undervejs skal du forvente, at det kan opleves som to skridt frem og et tilbage, det er slet ikke unormalt.

Forventninger til dig: Du skal efter behandlingerne være opmærksom på, hvordan du har det og kunne fortælle det til os til næste behandling. Du skal så vidt muligt holde fast i det behandlingsinterval vi finder frem til. Derudover forventer vi, at du er ærlig omkring dine oplevelser, medicin, og din dagligdag. Alt dette for at vi kan tilpasse dine behandlinger og hjælpe dig til at få den hverdag, du gerne vil have.

Klinikkens forventninger: Behandlerne vil gøre alt indenfor deres kompetencer til hjælpe dig hen mod en god hverdag og vil løbende tilpasse behandlingerne til dig og dine oplevelser. Har behandlingen ikke det forventet resultat, vil du blive informeret om det og I vil sammen aftale det videre forløb, enten i form af et par forsøg mere, en anden behandling eller at forløbet afsluttes.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os enten på 2570 0459 eller mail anja@soroe-smertebehandling.dk. Du har også mulighed for at booke en 15 minutters uforpligtende samtale.

Er du allerede nu klar til at booke en tid, kan du booke online eller kontakte os på 2570 0459.