Bivirkninger eller senfølger efter operationer kan blandt andet være føleforstyrrelser eller smerter lokalt i operationsområdet eller andre steder ex. i et ben ved operation i lænden. Nogle vil opleve, at de kan trykke på nogle bestemte punkter i nærheden af operationsarret og det vil give smerter lokalt eller smerterne kan føles et andet sted. Generelt set kan man opleve, at arret stadig er irriteret, føles stramt eller måske niver det stadig lidt i området. Bivirkninger efter en skade kan være fortsat smerte, ømhed eller hævelse lokalt i det skadet område. I klinikken kommer flest, som har haft problemer i minimum seks måneder og ofte i meget længere tid. Det er ikke nogen hindring for at behandle generne, det vil blot kræve lidt ekstra tålmodighed og behandlinger.

Forløbet: Ved første behandling skal du afsætte en god 1,5 time, da vi skal lave en grundig gennemgang af dine symptomer og hele dig. De efterfølgende gange skal du regne med en god time. Under behandlingen skal du kunne mærke en lindring og ændring i dine symptomer. Hvor lang tid den lindring varer er forskellig fra person til person, men lindringen vil vare i længere og længere tid for hver behandling. Hvor mange behandlinger du skal have er meget individuelt, men du skal kunne mærke bedring allerede efter anden behandling. Alt efter hvor slemme dine symptomer er, skal du have behandling en til to gange om ugen i de første fire uger. Dog laver vi en løbende evaluering og justerer behandlingsintervallet, hvis der er behov for det. Undervejs skal du forvente, at det kan opleves som to skridt frem og et tilbage, det er slet ikke unormalt, især ikke hvis du har gået med generne i mere end seks måneder.

Forventninger til dig: Du skal efter behandlingerne være opmærksom på, hvordan du har det og kunne fortælle det til os til næste behandling. Du skal så vidt muligt holde fast i det behandlingsinterval vi finder frem til. Derudover forventer vi, at du er ærlig omkring dine oplevelser, medicin, og din dagligdag. Alt dette for at vi kan tilpasse dine behandlinger og hjælpe dig til at få den hverdag, du gerne vil have.

Klinikkens forventninger: Behandlerne vil gøre alt indenfor deres kompetencer til hjælpe dig hen mod en god hverdag og vil løbende tilpasse behandlingerne til dig og dine oplevelser. Har behandlingen ikke det forventet resultat, vil du blive informeret om det og I vil sammen aftale det videre forløb, enten i form af et par forsøg mere, en anden behandling eller at forløbet afsluttes.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os enten på 2570 0459 eller mail anja@soroe-smertebehandling.dk. Du har også mulighed for at booke en 15 minutters uforpligtende samtale.

Er du allerede nu klar til at booke en tid, kan du booke online eller kontakte os på 2570 0459.

Patient udtalelse:

Efter en operation i rygsøjlen, hvor jeg fik fjernet en tumor fra mine nerver, fik jeg anbefalet Anja fra Sorø Smertebehandling. Allerede efter 1. gang mærkede jeg en stor forskel. Jeg havde nervesmerter og uro/murren og en konstant kildren i mit ene ben, hvilket var meget generende. Det har jeg stort set ikke noget af mere. Behandlingen hos Anja har været så effektiv. Jeg fik en kombination af akupunktur og moxa behandling. Moxaen har også hjulpet enormt på de rygsmerter, jeg har haft efter operationen og mit ar er også blevet helt glat og fint efter jeg fik moxabehandling. Det var helt knudret og stramt inden, hvilket også gav smerter i området. Behandlingerne hos Anja har gjort, at jeg har kunnet gå op i tid på arbejdet igen og samtidig have et privatliv der fungerer. D.F.