Hovedpine og migræne behandles med akupunktur

Hovedpine og migræne.

Hovedpine og migræne kan opstå af forskellige årsager. Det kan være spændte muskler, skævheder, stress, indre såvel som ydre påvirkninger. Nogle unge teenagepige og kvinder kan opleve, at få hovedpine eller migræne omkring ægløsning og menstruation.

Hovedpiner og migræner kan opleves meget forskelligt fra person til person. Nogle vil opleve, at smerten er tung og murrende, andre har det, som om kraniet er for lille til hjernen. Det kan medfølge synsforstyrrelser og smerter ofte i det ene øje. 

Lige netop disse forskelligheder gør, at behandlingen ikke er ens. De forskellige former for hovedpine og migræner, kræver forskellige behandlinger. Det er lige netop, det vi tager højde for i behandlingen af din hovedpine eller migræne.

Et forløb hos os for din hovedpine eller migræne afhænger meget af, hvad årsagen er til dine smerter, hvor længe du har haft dem og hvordan du reagerer på behandlinger. Dog skal du forvente at komme en gang om ugen i de første 4 uger og derefter vil der typisk gå længere mellem behandlinger. 

Selvom du skal i et foløb hos os, skal du dog allerede efter 2. behandling begynde at mærke en positiv ændring uanset om den ændring er 5% eller 75%. Det vil sige, at du kan og skal meget hurtigt kunne mærke en positiv effekt af behandlingerne.

Den første gang du kommer i klinikken, bruger vi ekstra tid på at spørge grundigt ind til dig og dine symptomer. Dette gør vi for at få et godt indblik i den bagvedliggende årsag til dine smerter. Det er også her, du har mulighed for at fortælle os, hvad du gerne vil have ud af behandlingen. 

Er du i tvivl, om Sorø Smertebehandling er det rette sted for dig eller om vi kan hjælpe dig, tilbyder vi en gratis 15 minutters uforpligtende samtale.